Hos Nørgaard Andersen Optik forhandles solbriller med UV beskyttelse

Vi anbefaler, at du altid har et par gode solbriller ved hånden i sommerperioden. Solbriller har til opgave at gøre det behageligt at orientere sig, når solen skinner. Derudover beskytter de dine øjne fra UV-stråling. Du bør altid bære solbriller med UV beskyttelse, da solens ultraviolette stråler kan have skadelige konsekvenser for dine øjne og huden omkring øjet.

Derfor er UV beskyttelse vigtig

UV-stråling kan i visse tilfælde føre til forringet synskvalitet og synsnedsættelse, hvis dine øjne udsættes for en stor mængde. Børns øjne er særligt udsatte, og det er derfor vigtigt, at både store og små bærer solbriller, når solen skinner. Lader du solbrillerne blive hjemme, kan UV-stråling øge din risiko for følgende kortvarige og langvarige skader, såsom:

  • Tågede hornhinder, der kan resultere i synsforringelse.
  • Hornhindebetændelse er en alvorlig øjensygdom, der skyldes en overfladisk forbrænding af øjets horhinde, forårsaget af UV-stråler. Sygdommen kan medføre varigt nedsat syn.
  • Grå stær skyldes en uklar linse. Grå stær kan medføre synsnedsættelse, blændingsgener eller en ændret opfattelse af farver.

Find solbriller med UV beskyttelse Nørgaard Andersen Optik

Kombineres UV-stråling med vand eller sne, er øjet især udsat. Med et par solbriller med UV beskyttelse fra din optiker i Ølgod er der ingen grund til bekymring, uanset om du er på en velfortjent ferie sydpå eller står på ski med vennerne.

Dine solbriller skal naturligvis også klæde dig. Du er velkommen til at kigge forbi og se vores udvalg af solbriller med UV beskyttelse og se, om der er noget for dig. Er du i tvivl om, hvilke solbriller du skal vælge? Du kan få hjælp af vores dygtige optikere til at finde det helt rigtige par solbriller, så du kan nyde sommeren uden bekymringer og samtidig se godt ud.

 

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu