Vi holder øje med dit syn

Og det har vi gjort siden 1949. I dag drives butikken af Niels Nørgaard Andersen, som overtog den fra sine forældre i 1982. Niels er uddannet optikere og har en stor ekspertise indenfor briller og kontaktlinser. Vi lever altid op til lovens krav om en grundig og tilbundsgående synsprøve, så du kan være sikker på at få de briller eller kontaktlinser, der giver dig det mest optimale syn.

En del af OptikTeam

Nørgaard Andersen Optik er en del af OptikTeam, der med sine 160 butikker er Danmarks største kæde af selvstændige optikere. OptikTeam består af individuelle butikker, der køber ind sammen, for at sikre konkurrencedygtige priser, stærke koncepter, et spændende udvalg fra markedets bedste leverandører og faglig udvikling for den enkelte butik.  

Kvalitet og design

I vores udvalg af briller, har vi særligt fokus på dansk design og vi har altid et stort udvalg af de nyeste modeller på hylderne. Vores udvalg spænder bredt – så om du er til klassiske og funktionelle eller unikke og sprudlende briller, har vi helt sikkert noget der passer til din smag. I vores sortiment finder du kvalitetsbriller fra både danske og internationale designere.

Nye briller uden kompromis

Hos Nørgaard Andersen Optik kan du oprette en SE-konto, hvilket giver dig mulighed for at betale dine nye briller over op til 2 år uden renter, kontogebyrer eller udbetaling. Klik her for at læse mere om dine muligheder med en SE-konto.

Besøg os i butikken

Hvis du har spørgsmål til briller eller kontaktlinser, er du altid velkommen til at kigge ind til os. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til dig. Du finder os i Storegade i midten af Ølgod. Du kan også bestille en tid til en synsprøve, et eftersyn eller en linsekontrol ved at klikke her.