Briller til enhver smag hos Nørgaard Andersen Optik i Ølgod

Er du på udkig efter nye briller? Briller sætter et markant præg på dit udseende, så giv dig selv god tid, når du skal vælge det rette par. Hos Nørgaard Andersen Optik i Ølgod forhandler vi et spændende udvalg af briller i mange former og farver, så du kan garanteret finde noget, der falder i din smag.

Brillens funktion

Dine behov er afgørende for, hvilken type brille du skal vælge. Du bør derfor overveje følgende:

  • Skal brillerne bruges hele tiden eller udelukkende til arbejde?
  • Skal de bruges som aflastning til kontaktlinser?
  • Skal du bruge brillerne til hverdagsbrug og under kørsel?

Din optiker tilpasser brillestellet og glassets synsfelt afhængig af brillens funktion og dine behov. Skal brillerne primært bruges til hverdagsbrug, og når du kører bil, bør de have et godt og bredt synsfelt. Briller til arbejde skal i stedet dække, hvor du kigger hen, når du arbejder. En god ide er at vælge et lidt vildere stel, hvis brillerne udelukkende bruges som aflastning til kontaktlinser.

Find de rette briller hos din optiker

Hos Nørgaard Andersen Optik går vi op i, at du får briller, der ikke mindst optimerer dit syn, men klæder dig samt afspejler din personlighed. Du bør derfor overveje, hvilken brillefacon, der passer til dig. Din optiker tager både højde for ansigtsform, hudtone og din stil. Brillerne vil fylde en stor del af dit ansigt, så det er vigtigt, at du finder et par, som du er helt vild med. Ønsker du at få hjælp til at finde et par briller, der klæder dig? Du er velkommen til at kigge forbi vores dygtige optikere i Ølgod, der står klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige briller.