Brilleglas tilpasset dine øjnes behov hos Nørgaard Andersen Optik i Ølgod

Brilleglas tilpasses specielt til dine øjnes behov, så dit syn korrigeres optimalt. Der findes flerstyrket brilleglas og enkeltstyrkeglas – men hvad betyder det for dig?

Typer af brilleglas

Der findes flere typer brilleglas, og din synsfejl har stor betydning for, hvilket slags brilleglas du skal vælge. Vi har beskrevet enkeltstyrkeglas og flerstyrkeglas, så du kan få en ide om, hvordan dine briller fungerer.

  • Enkeltstyrkeglas er brilleglas med én styrke i hele glassets flade. Er du langsynet eller nærsynet, er det enkeltstyrkeglas du har brug for.
  • Flerstyrkeglas har forskellige styrker i glassets felter, og er dermed langt mere kompleks. Det korrigerer dit syn, hvis du har svært ved at se ting der både er tæt på og langt væk.

Nørgaard Andersen Optik sørger for dine brilleglas

Når optikeren skal vurdere, hvilken brillestyrke lige netop dine øjne har behov for, for at korrigere dit syn korrekt, er det nødvendigt at få foretaget en synsprøve. Du kan til hver en tid bestille tid til en synsprøve hos din optiker i Ølgod. Vores flinke optikere står klar til at hjælpe dig, så du får et brilleglas, der er tilpasset perfekt til dine øjnes behov.