Solbriller hos Nørgaard Andersen Optik i Ølgod

Det er en god ide altid at have et par gode solbriller med i tasken, hvis solen begynder at skinne. Med et par solbriller fra Nørgaard Andersen Optik er du garanteret et solsikkert syn og et lækkert look.

Husk solbrillen!

Et par solbriller er naturligvis et smart og pyntende stykke tilbehør. Der er også flere praktiske årsager til, at du altid bør huske solbrillerne, når du opholder dig i solen.

  • Du blændes ikke af solen, og du slipper for at få hovedpine af at skulle knibe øjnene sammen hele tiden.
  • Polaroidglas sørger for at fjerne blændende, vandrette reflekser fra våde vejbaner og vandoverflader.
  • Kontrastforøgende glas dæmper den blå del af lyset og giver et behageligt syn, hvor kontrasterne træder tydeligt frem.
  • Solbriller beskytter dine øjne mod UV-stråling. Skal du solbade med vennerne, nyde en velfortjent skitur eller nyde aftensolen i haven, så husk solbrillerne. Lyset reflekteres i langt højere grad ved hvidt sand, vand samt sne, og det kan være skadeligt for dine øjne, hvis du lader solbrillerne blive hjemme.

Find de rette solbriller hos Nørgaard Andersen Optik

Er du på udkig efter nye solbriller, bør du overveje, hvilket slags glas du vil have i. Der findes både spejlglas, farveskiftende glas og tonede glas. Du kan altid komme forbi din optiker i Ølgod og høre nærmere om de mange muligheder for solbriller. Har du synsfejl, så er der også en løsning til dig: Synskorrigerende briller med solbrilleeffekt og solbriller med styrke. Du er velkommen til at kigge forbi og se vores udvalg af solbriller. Vores optikere vil også være behjælpelige med at finde solbriller, der passer til dig. Vores optikere tænker ikke kun på dit syn, når der skal vælges solbriller. De har også din stil for øje, og det er vigtigt, at solbrillerne klæder dit ansigt.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu