Få foretaget en synsprøve hos Nørgaard Andersen Optik i Ølgod

Synes du, at det er blevet sværere at se ting, der er langt væk, eller kan du ikke længere læse det, der står med småt? Oplever du problemer med synet, bør du bestille en tid til en synsprøve hos din lokale optiker, så du kan få undersøgt dit syn.

 

Tegn på at du bør bestille tid til en synsprøve

Er du i tvivl om, hvorvidt du har behov for en synsprøve? Vi har samlet en liste over symptomer, der kan være tegn på synsproblemer:

  • Vedvarende hovedpine hvilket tyder på, at du anstrenger dine øjne for at stille skarpt.
  • Røde øjne, der opstår hvis du overanstrenger øjnene.
  • Ser du dobbelt, selvom du holder en hånd for det ene øje, kan det være tegn på grå stær.
  • Har du brug for mere lys, end du plejer, når du læser, eller har du problemer med at læse, hvad der står på tæt hold? Det kan betyde, at du er langsynet.
  • Har du i forvejen briller eller kontaktlinser, og føler du, at du skal anstrenge dig for at kunne se klart? Det kan være tegn på, at du har behov for en højere styrke.

Hvis du har oplevet nogle af disse gener, kan du bestille tid til en synsprøve hos Nørgaard Andersen Optik i Ølgod.

Sådan foregår synsprøven hos din optiker

En synsprøve udføres ved hjælp af en slags ’kæmpebrille’ med forskellige glas i og en bogstavstavle. Du vil også blive spurgt ind til din hverdag for at få indblik i din livsstil og dine behov. En synsprøve varer cirka 30 minutter og vil afsløre eventuelle synsfejl. Der vil altid blive sat god tid af til synsprøven, så I sammen kan finde den rette løsning for dig og dit syn.

Vi anbefaler, at bestille tid.