Designersolbriller hos Nørgaard Andersen Optik i Ølgod

Hos Nørgaard Andersen Optik udvælger vi selv hele vores sortiment, hvor gennemført design er i højsædet. Du er derfor garanteret briller i god kvalitet, når du køber briller hos os. På vores hylder har vi alt fra unikke og spændende briller til de langt mere klassiske briller. Især designerbriller har en god plads på vores hylder, hvor du kan finde alle de lækre mærker i både udenlandsk og dansk design.

 

Designerbriller fra alle de kendte mærker

Briller i dansk design er det foretrukne valg, når vores kunder skal købe designerbriller. Hos din optiker i Ølgod forhandler vi blandt andet følgende mærker i vores sortiment:

  • Fleye
  • Thomsen Eyewear
  • ProDesign

Vi forhandler naturligvis også briller i udenlandsk design, hvor vi har mærker såsom:

  • Marc By Marc Jacobs
  • Tommy Hilfiger
  • Ray-Ban

Med et par designerbriller fra Nørgaard Andersen Optik har du med sikkerhed noget, der kan sætte prikken over i’et på dit look. Uanset om du leder efter designerbriller i dansk eller udenlandsk design, så kan vi helt sikkert finde noget, der falder i din smag.

Kom forbi din optiker og få en snak om designerbriller

Hvis du overvejer at købe designerbriller, så anbefaler vi, at du kigger forbi Nørgaard Andersen Optik i Ølgod. Her viser vores optikere gerne vores spændende udvalg frem for dig, så du selv kan få syn for sagen. Du har samtidig mulighed for at prøve brillerne på. Vi går meget op i, at du finder et par briller, der klæder dig og passer til din stil. Du kan være sikker på, at du som kunde hos os får en ordentlig rådgivning, når det kommer til briller, da dit syn er vores topprioritet. Kig derfor endelig forbi og lad vores optikere hjælpe dig med at finde de perfekte designerbriller til dig.