Brillestel hos Nørgaard Andersen Optik i Ølgod

Skal du have nye briller, så bør du overveje, hvordan du ønsker, brillestellet skal være. Du kan finde alt fra enkle og klassiske brillestel til unikke og farverige brillestel. Stellet er med til at give brillen personlighed, og fremhæver de ansigtstræk, man ønsker, at andre skal lægge mærke til.

Hvilket brillestel skal du vælge?

Alt er i spil når det kommer til at give briller personlighed og give dem et unikt look. Dog er din hårfarve og hudtone afgørende for hvilke farver, der passer bedst til dig. Vi har udformet en guide, så du nemt kan finde ud af, hvilket brillestel du bør vælge:

  • Til lyse hudtoner og lyst hår er det pænt med naturlige farver såsom skildpadde, rav og lyse og neutrale farver. Undgå et sort brillestel, da det kan synes lidt voldsomt.
  • Til lys hud og rødt hår vil blå eller grønne briller fremhæve dine farver flot. Vil du fremhæve din hårfarve, så er gyldne og røde toner er et godt valg.
  • Har du mørkere hud og hår, så er skarpere og mørkere farver et ideelt valg. Metalfarver kan også komme på tale.
  • Er du helt mørk, vil pasteller og kraftige farver skabe en flot kontrast til din dybe hudtone. Undgå brune brillestel, disse vil ofte blende ind i din hudfarve.

Brillestel tilpasset din stil hos din optiker

Når du skal finde et brillestel, kan det være en god ide at vælge en farve, der passer til dine mest brugte farver i din garderobe. På den måde er du sikret, at brillen kan gå til langt det meste af dit tøj. Ønsker du at se vores udvalg af brillestel, så kig endelig forbi Nørgaard Andersen Optik i Ølgod. Sammen finder vi et brillestel, der passer til dig og din stil.