Find din stil hos Nørgaard Andersen Optik i Ølgod

Mulighederne er mange, når det kommer til at korrigere dit syn. Et par briller er med til at sætte et unikt og markant præg på dit udseende, og man har typisk brillerne i mindst et par år. En anden måde at korrigere synet på, er kontaktlinser. Har du brug for hjælp til, hvad der passer til dig? Kig forbi Nørgaard Andersen Optik i Ølgod, og lad vores optikere hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig og dine behov.

Hvordan finder jeg min stil?

Vi har udformet en kort guide til dig, så du nemt kan finde ud af, hvad der er klædeligt til dig:

  • Hvilken ansigtsform har du? Formen på brillestellet afhænger af din ansigtsform. Har du et firkantet ansigt, bør du vælge et rundt brillestel. Det handler om at skabe en harmonisk kontrast til den ansigtsform, du har.
  • Hvilke behov har du, og hvilken funktion skal brillen opfylde? Hvilken type brille du skal vælge afhænger af, om de skal bruges til sport, arbejde eller hverdag.
  • Hvilken hudtone, øjenfarve og hårfarve har du? Dette har betydning for hvilke farver, der klæder dig. Har du lys hud, bør du gå efter et stel i neutrale farver, hvorimod et farverigt stel vil skabe en flot kontrast til en dyb hudtone.

Din optiker hjælper dig med at finde din stil

Du skal være tro mod dig selv og din stil, når du skal vælge briller. Der er et hav af muligheder afhængig af dit syn og dine behov. Hvis du har brug for hjælp til at finde din stil, kan du med fordel besøge Nørgaard Andersen Optik i Ølgod, hvor vores optikere står klar til at vejlede dig gennem hele processen, så du kan finde din stil.

 

DOWNLOAD STIL GUIDE