Hos Nørgaard Andersen Optik i Ølgod forhandles Solbriller med styrke

Det kan være ubehageligt og ikke mindst skadeligt for dine øjne, hvis du færdes udenfor uden solbriller, når solen står højt på himlen. Det kan resultere i hovedpine, hvis du konstant kniber øjnene sammen for at skærme for solen. Solbriller med styrke er den ultimative løsning. Solbriller med styrke beskytter dine øjne mod solens ultraviolette stråler, og du får samtidig et klart og behageligt syn i solen.

Solbriller med styrke tilpasses dine behov

Solbriller med styrke tilpasses dine øjnes behov. Hos din optiker i Ølgod tilbyder vi forskellige solbrilleglastyper, der hver har unikke egenskaber. Du kan selv overveje hvilket brilleglas, du vil have i dine briller. Vi har lavet en guide, så du kan få overblik over vores solbrilleglas:

  • Fotokromisk glas går fra at være gennemsigtigt til mørkt afhængig af, hvor meget solen skinner, og glasset passer godt til aktiviteter med skiftende lysforhold.
  • Polaroidglas mindsker generende refleksioner fra for eksempel sollys i vand, regn eller bygninger.
  • Brilleglas kan fås i forskellige farver såsom gule, orange, grønne og brune glas. Varme nuancer øger kontrasterne ved nedsat sol. Køligere glas er mere balancerede.
  • Fit-over eller clip-on er et billigere alternativ til dig, der ikke vil investere i et par solbriller med styrke. Fit-overs er solbriller med styrke, der sættes over dine nuværende glas. Clip-ons er solbrilleglas, du klipper på dine nuværende briller.

Nørgaard Andersen Optik sørger solbriller med styrke til dig

Skal du have nye briller? Overvej da om du vil lave dine gamle briller om til solbriller med styrke. Du er velkommen til at komme forbi din optiker i Ølgod og høre mere om dine muligheder. Vores optikere kan også hjælpe dig med at finde de helt rigtige solbriller med styrke, hvor der tages højde for dine synsbehov og din personlige stil.

 

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER