Briller i dansk design forhandles hos Nørgaard Andersen Optik i Ølgod

Hos Nørgaard Andersen Optik lægger vi stor vægt på briller i høj kvalitet og gennemført design. Især dansk design kan noget helt unikt. Derfor har vi selvfølgelig udvalgt et spændende udvalg af briller i dansk design til at pynte vores hylder. Vi er nemlig helt vilde med den gode kvalitet og det pæne design. Du er velkommen til at kigge forbi og se vores udvalg af briller i dansk design, hvis du er på jagt efter nye briller og er interesseret i dansk design.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

 

Briller til enhver smag hos Passagens Optik

Briller fås i et hav af forskellige mærker og designs. Det spænder fra de klassiske og minimalistiske briller til de moderne og lidt vildere briller. Briller i dansk design er på det sidste blevet efterspurgt en del, derfor forhandler vi selvfølgelig briller af denne type hos Nørgaard Andersen Optik i Ølgod. Dansk design kan noget særligt, og du kan være sikker på at møde gennemført design kombineret med knivskarp kvalitet. Vi forhandler blandt andet mærkerne Fleye og Thomsen Eyewear hos os.

Nogle støder på dansk design ved en tilfældighed, hvorimod andre går specifikt efter briller i dansk design. Hvad end du støder på denne type briller ved en tilfældighed eller ej, så er vi sikre på, at du vil blive rigtig glad for et par briller i dansk design.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

 

Briller i dansk design og god kvalitet

Er du lige så vild med briller i dansk design som os? Kig endelig forbi din optiker i Ølgod, hvor vores optikere hellere end gerne viser dig vores udvalg af flotte briller i dansk design. Vi står også klar til at vejlede dig gennem hele processen, hvis du har brug for det, så du kan finde de helt rigtige briller.